Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

✉ Членска/Пристапница ✔

Share Button

>>> ПРЕЗЕТЕМЕ ПРИСТАПНИЦА ЗА ЧЛЕНСТВО < <<pristapnica-2014-page-001

>>> ПРЕЗЕТЕМЕ ПРИСТАПНИЦА ЗА ЧЛЕНСТВО < <<


ПОПОЛНЕТАТА ПРИСТАПНИЦА ВЕ МОЛИМЕ ДА НИ ЈА ДОСТАВИТЕ ПО ПОШТА ИЛИ ЛИЧНО ВО ПРОСОТРИТЕ НА ЦРКВАТА!
Адреса: Siemensstrasse 26, 1210 Wien

Comments are closed.
Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот