Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

Заменик Благајник

Share Button

7572_572725799521970_4270102472554368547_n

ДИШЛИЕСКИ Љупчо

☎ телефон:

@ е_маил:

skype:

Facebook: www.facebook.com/ljupco.dislieski

Comments are closed.
Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот