Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

Подпретседател

Share Button

32171_522480821115938_814847478_n

ДИШЛИЕВСКИ Спасе

☎ телефон: +43 676 70 164 50

@ е_маил:

skype:

Facebook: www.facebook.com/spase.dislievski

Comments are closed.
Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот