Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

✪ Локација

Share Button

Македонска Православна Црковна Општина

„Свети Наум Охридски“ Виена

Нашата адреса е: >>> Siemensstrasse 26 < << 1210 WienGrößere Kartenansicht

Comments are closed.
Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот