Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

Веб Водич

Pages

Categories

Posts per category

КУД МАКЕДОНКА

МАКЕДОНСКА КУЛТУРНА ЗАЕДНИЦА „Свети Наум Охридски“ Виена

МПЦО „Свети Наум Охридски“ Виена

НАСТАНИ и СЛУЧУВАЊА

ФК ВАРДАР ВИЕНА

Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот