Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

Секретар

Share Button

roby1

Петрески Роберт

☎ телефон: +43 676 879935078

@ е_маил: Robert@naumohridski.at

skype: roby-MkD

Facebook: www.facebook.com/roby.wien

Comments are closed.
Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот