Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

Црковен Одбор™

Share Button

✞ Групна фотографија на црковниот одбор од 2016 година ✞


12718186_1084893588228817_5668129472847351530_n

Comments are closed.
Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот