Македонско радио – глас од татковината разговор со претседателот на црковната општина г. Димче Лазовски

Share Button


Во раните утрински часови поточно во 1 часот во етерот на македонското радио – Глас од татковината,
претседателот на Македонската Културна Заедница Виена господинот Димче Лазевски им презентираше на слушателите што се се случуваше и што ќе се случува во црковната општина Свети Наум Охридски.

Разговорот на господинот Лазовски и госпогата Петровска можете да го слушнете на YouTube линкот: