Прослава „8ми Март“ во Виена со Марјан Коцев

Share Button

z51-sreken

▸По повод интернационалниот ден на жената „8ми Март“,
во петок на 4-ти Март 2016 год. во салата на МПЦО „Св.Наум Охридски“ Виена ќе се организира голема забава со македонската естрадна ѕвезда шармантниот МАРЈАН КОЦЕВ!

12662453_1655556118032629_2394430679415124210_n

▸ Се надеваме дека и оваа година најдовме соодветен уметник за оваа традиционална вечер и Ве покануваме заеднички да оддадеме почит на жената и оваа вечер да помини во духот на рамноправноста.

☛ Покрај загарантираната забава, за љубителите на добрата кујна се погриживме да има покрај ладните појалоци и скара cо врвни скараџии.

Почеток на концертот е од 19:00 часот.

▸ Влез: 15,- Еур.(за млади од 12 до 17 год. 10,- Еур.)
– За припадничките на понежниот пол е вклучена и гратис конзумација, 1 пијалок!

Информација за мажите 🙂


НА ОВАА ЗАБАВА ПРИОРИТЕТ ИМААТ ПРИПАДНИЧКИТЕ НА ПОНЕЖНИОТ ПОЛ (ЖЕНИТЕ), КАРТИТЕ ЌЕ СЕ НУМЕРИРАНИ И ВО ОГРАНИЧЕН БРОЈ!


▸ КАРТИТЕ се пуштени во продажба
се купуваат лично во просторите на МПЦО „Св.Наум Охридски“ Виена!

⛪Локација: Siemensstrasse 26, 1210 Wien

Просториите се отворени:
– Петок од 17:00 до 22:00 часот
– Сабота од 17:00 до 22:00 часот
– Недела од 10:00 до 17:00 часот

☛ Информации:

Роберт ПЕТРЕСКИ

☏ +43 (0)676/4926733
☏ 0676/87993507

Со почит,

ЦУО на МПЦО„Св.Наум Охридски“ – Виена