АНЕТА И ГРУПА МОЛИКА ПОВТОРНО ВО ВИЕНА

Share Button

Почитувани, пријатна чест и посебно задоволство ни е да Ве поканиме на уште една одлична и незаборавна забава.
● Овојпат ќе се забавуваме со македонската Витни Хјустон, единствената Анета Мицевска и момчињата од групата „Молика“!!!

1

▸▸▸ ПЕТОК, 12.02.2016 год. ◂◂◂

♪♩♫ почеток од 19:00 часот

2

> Влез: 15,- Еур.<

☻(за млади од 12 до 17 год. 10,-Еур.)

Картите за седење се нумерирани и во ограничен број, се резервираат и продаваат во просторите на МПЦО „Свети Наум Охридски“ Виена на Siemenststrasse 26, 1210 Wien.

п.с. КУПЕТЕ НАВРЕМЕ КАРТИ И РАЗЕРВИРАЈТЕ СИ МЕСТО!


3

☛ Информации и резервации:

Роберт П.

☏ +43 (0)676/4926733
☏ 0676/879935078

Со почит,
ЦУО на МПЦО„Св.Наум Охридски“-Виена™