АНЕТА И ГРУПА МОЛИКА ВО ВИЕНА

Share Button

Почитувани, пријатна чест и посебно задоволство ни е да Ве поканиме на одлична и незаборавна забава со македонската Витни Хјустон, пејачката Анета Мицевска и групата „Молика“!!!

ПЕТОК, 17.04.20015 год. со почеток од 20 часот

aneta

> Влез: 15,- <

Картите за седење се пуштени во продажба и се нумерирани во ограничен број, се продаваат во просторите на МПЦО „Свети Наум Охридски“ Виена на Siemenststrasse 26, 1210 Wien

п.с. КУПЕТЕ НАВРЕМЕ КАРТИ И РАЗЕРВИРАЈТЕ СИ МЕСТО!

11050121_795397930540558_7935097312511551436_n

Информации и резервации:

Љупчо Д. +43 (0)676828810000

Златко Н. +43 (0)6763475992

Роберт П. +43 (0)676879935078