Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

Прослава „8ми Март“ 2015

Прослава „8ми Март“ 2015

Share Button

По повод интернационалниот ден на жената „8ми Март“, во сабота на 7-ми Март 2015 год. во салата на МПЦО „Св.Наум Охридски“ Виена голем концерт и забава со македонската естрадна ѕвезда шармантниот КИРИЛ МИТОСКИ!

10955076_10203462528225822_1583760462_o

Се надеваме дека и оваа година најдовме соодветен уметник за оваа традиционална вечер и ве покануваме заеднички да им оддадеме почит на жената и таа вечер да помини во духот на рамноправноста.

Покрај загарантираната забава, за љубителите на добрата кујна се погриживме да има покрај ладните појалоци и скара cо врвни скараџии.

Почеток на концертот 20 час.

Влез 10 ЕУР. за младинци од 12 до 17г. влез ЕУР 5,-. за деца до 11г. влезот е бесплатен!


Comments are closed.
Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот