Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

* ♫ ツ   МАСКЕНБАЛ 2015  ツ ♫ *

* ♫ ツ МАСКЕНБАЛ 2015 ツ ♫ *

Share Button

ЈуПиИи…! ПО ЧЕТВРТИ ПАТ ッ

narren-0062 ♥♥♥ narren-0062 ♥♥♥ narren-0062

♫ МАСКЕНБАЛ ЗА ГОЛЕМИ И МАЛИ ♫

ok1

㋡ ⓂⒶⓈⓀⒺⓃⒷⒶⓁ ㋡

14.02.2015 во 16 час.

Игрaње, пеење, смеење и дружење со детски песнички.

Заеднички игри, натпреварување за награди,
богата мини томбола, и на крај сите заедно ќе ја избереме
најубавата МАСКА на маскенбалот.

За дечињата ќе има КРОФНИ и многу други слатки работи како
и богата домашна трпеза за возрасните.

Маскенбалот ќе се одржи во просториите на
МПЦО „Св.Наум Охридски“ на Siemensstrasse 26, 1210 Wien.
* ВЛЕЗОТ за сите маскирани е БЕСПЛАТЕН
* Немаскирани 5,- еур. *

clowngeh

clowngehComments are closed.
Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот