♥ ✿ ☯ ❀ МАСКЕНБАЛ 2014 ✿ ☯ ❀ ♥

Share Button

☻ ☺ ПО 3 ПАТ МАСКЕНБАЛ! ツ ッ

2

㋡ ⓂⒶⓈⓀⒺⓃⒷⒶⓁ ➁ⓞ➀➃ ㋡

10910_294263620701524_385986619_n

На 01.03.2014 со почеток во 15 часот

во просториите на мпцо Св.Наум Охридски Виена – Siemensstrasse 26, се организира МАСКЕНБАЛ за големи и мали.
(татковци, мајки, чичковци, тетки, вујковци, вујни, дедовци и баби ајде сите да се маскираме заедно со нашите МИЛИ дечиња.)

images

Програма:♪♫♪ Музика за сите возрасти на кој сите заедно ќе играме, многу заеднички игри за дечињата, натпреварување за награди, и на крај сите заедно ќе ја избереме најубавата МАСКА на маскенбалот.

421803_297556943705525_1796075842_n

За дечињата ќе има крофни и многу други слатки работи како и богата домашна трпеза за возрасните.

ВЛЕЗОТ Е БЕСПЛАТЕН!