Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

♥♥♥♥♥ *** МАСКЕНБАЛ 2012 *** ♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥ *** МАСКЕНБАЛ 2012 *** ♥♥♥♥♥

Share Button

На 18.02.2012 со почеток во 15 часот
во просториите на мпцо Св. Наум Охридски на Siemensstrasse 26, 1210 Wien
се организира МАСКЕНБАЛ за големи и мали.

Програма: Детски Песнички, заеднички игри, Куклен театар …
Секое дете ќе добие бесплатна крофна и богата домашна трпеза за возрасните.

Пријавување и информации на тел: 0676/5299883 или 0664/6622298

Comments are closed.
Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот