Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

Einladung TANEC aus Skopje

Einladung TANEC aus Skopje

Share Button

Einladung: „TANEC“ aus Skopje und KUD „MAKEDONKA“ aus Wien LIVE auf der Bühne am 1.Juni.2013.Comments are closed.
Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот