Menu
0 Comments
Share Button


КУПИТЕ И РЕЗРВИРАЈТЕ ВЛЕЗНИЦИ ЗА КОНЦЕРТОТ НА ТАНЕЦ


Влезниците за концертот можете да ги купите преку www.oeticket.com и на касите во:
* ERSTE BANK
* VOLKSBANK
* LIBRO
* MEDIAMARKT
* NIEDERMEYER
* RAIFFEISEN
* SATURN и во сите трафики кој имаат систем: Trafik Plus


Исто така влезниците се продаваат и во просторите на МПЦО Свети Наум Охридски на Siemenststrasse 26, 1210 Wien

– Секој Петок од 16 часот.
– Сабота од 15 часот.
– Недела од 10 часот.

Цена на влезниците:

ВИП влезница: 50.- ЕУР од 2ри до 5ти ред, во цената е вклучен мал коктел со сект и закуска пред концертот.

Обична влезница: 30.- ЕУР од 6ти до 18ти ред.
За студенти до 27 г. и деца од 6 до 18 г. попуст -5 евра, а деца до 6. год. бесплатно без право на сопствено место за седење.