Богослужби 22-23-24.03.2013 год.

Share Button

Драги Верници нека ви се лесни Постите,
воедно сакаме да ве информираме дека Отецот Валентин ќе служи Богослужби во ПЕТОК САБОТА и НЕДЕЛА со почеток од 10:30 часот.

-петок,22.3.13 Светите четириесет маченици во Севастија;

-сабота,23.3.13 Преподобната мајка Анастасија; (Тодорова сабота)

-недела,24.3.13 Свети Софрониј, патријарх Ерусалимски; Светиот маченик Пиониј и другите со него;Сите верници кои имаат потреба од свештено лице, Отецот Валентин во Виена е до вторник 26.03.2013 год. и може да го добијат на тел. 06802260404

Comments are closed.