Menu

Месец: м.г

Јан 16
2016

АНЕТА И ГРУПА МОЛИКА ПОВТОРНО ВО ВИЕНА

Share Button

Почитувани, пријатна чест и посебно задоволство ни е да Ве поканиме на уште една одлична и незаборавна забава. ● Овојпат ќе се забавуваме со македонската Витни Хјустон, единствената Анета Мицевска и момчињата од групата „Молика“!!! ▸▸▸ ПЕТОК, 12.02.2016 год. ◂◂◂ ♪♩♫ почеток од 19:00 часот > Влез: 15,- Еур.< ☻(за млади од 12 до 17 […]