БОГОСЛУЖБИ ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМРИ 2012 И МЕСЕЦ ЈАНУАРИ 2013

Share Button

Почитувани верници, Ве известуваме дека претстојните два месеци Декември 2012 и Јануари 2013 год. редовно ке се одржуваат Свети Богослужби. Сите верници кои имаат потреба од свештеникот Дејан Димитријевски може да го добијат на тел. 06802260404 ДЕКЕМВРИ 2012 03.12.2012 – … Continued