Menu

Месец: м.г

Окт 04
2012

13 октомври 2012 год. почеток 20:00 ч.

Share Button

. Македонија одбележува 71 години од почетокот на антифашистичкото востание и НОВ Сабота, 13 октомври 2012 год. почеток 20:00 ч. Република Македонија на 11. Октомври, 2012 год. одбележува 71 години од почетокот на антифашистичкото востание и народноослободителната војна. Со нападот на борците од Првиот прилепски партизански одред врз бугарскиот полициски участок и врз телефонско-телеграфската мрежа […]