Се побројни настапите на КУД „Македонка“ од Виена а со тоа и презентацијата на македонскиот фолклор во Австрија и пошироко!

Share Button

Почитувани, Сакаме да ве известиме за неколкуте успешни настапи што ги имаше КУД „Македонка“ во текот на Мај и Јуни 2012 г. И воедно со крајот на Јуни се заврши доста успешната сезона 2011/12. ————————————————————————————————————————– 26. Мај 2012 год. Настап … Continued