Отецот Трајче со Црковниот Хор „Пресвета Богородица“ од Скопје во мпцо „Св.Наум Охридски“

Share Button

Недела 3.6.2012 Литургија со Отецот Трајче и Црковниот Хор „Пресвета Богородица“ гостуваа во нашата црковна општина „Свети Наум Охридски“ потоа продолживме со музика македоснки песни и ора.