Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

cropped-1391453_662525073778178_247535175_n1.jpg

Share Button

http://naumohridski.at/wp-content/uploads/2014/02/cropped-1391453_662525073778178_247535175_n1.jpg

☛ Следете не и на: ☚

> RSS - Twiter - Facebook - Youtube - Google+ <

Comments are closed.
Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот