Добре дојдовте на инфо страната од МПЦО Свети Наум Охридски Виена, оваа веб страница е изработена за подобра информираност на сите македонци кој живеат и работат во Република Австрија

11

Share Button

☛ Следете не и на: ☚

> RSS - Twiter - Facebook - Youtube - Google+ <

No comments yet.

Schreibe einen Kommentar

Сите написи се користат само за информирање. Преземање, нивно користење и реемитување се можни со договор на администраторот